NADA TOPČAGIĆ ŽESTOKO NAPALA SANJU MARINKOVIĆ: Ti si razmaženo derište! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić rekla je Sanji Marinković da je razmaženo derište.

Republika

Foto: printscreen

Nada Topčagić, Sanja Marinković

Pevačica Nada Topčagić aktivno je u medijima od kada se vratila iz Italije gde je bila na rođendanu Zlatana Ibrahimovića. Sada je gostovala kod Sanje Marinković, a izgleda da je voditeljka naljutila pevačica pitanjem o razvodu.

Nada je istakla je se "sada svi razvode", umesto da se posvete drugim stvarima i ne razmišljaju o tome. 

- Da imaš mnogo posla, da svi imaju, ne bi imali vremena da razmišljaju o razvodu. Evo, ja sam tipičan primer- rekla je Nada.

- A šta ako ga više ne volim?!-  upitala je Sanja.

Republika

Foto: printscreen

Nada Topčagić priča o raskidu

- Gle ovu.... Nema tu ako ga ne voliš... Žene žele bogatstvo, da samo putuju! Jadni su muškarci! Pustite me na miru, pa imam sina! Zaje*ite ljudi, bre, sve!- iskrena je bila Nada koja je ostala pri tome da žene ne treba tako olako da se razvode.

- Čekaj, Nado! Jesam ja onda budala što sam se razvela? Kažeš 'nema emocija', znači 'što se razvodiš'. Jesam ja onda glupa što sam se razvela?!- pitala je uvređeno Sanja. 

- Ja sam tebi rekla, ja se ne bih nikad razvela. NIsi ti glupa, ali ti si bila razmaženo derište... Bila si lepotica jedna i sve se oko tebe vrtelo. Ti nisi osetila to što sam ja osetila. Imala si tu zaštitu, tu ti bila majka, otac, svi... A ne ja kao kad sam došla u Beograd, nisam imala ništa-  rekla je Nada Topčagić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miljan

24.10.2021 10:21

Nada je potpuno upravu .Ne može se očekivati da budete zaljubljeni celog života. Ali tu su deca posao obaveze .Poznate i negovane žene bi mogle svaki dan da zavedu mladog muškarca dok vam ne dosadi