FILMSKA PLJAČKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Pevačici lopovi ULETELI u hotelsku sobu i do poslednjeg dinara je OPELJEŠILI, policija morala HITNO da reaguje!

Autor:

Zabava

23.10.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović se ovih dana susreće sa ogromnim problemom, a zbog prirode tog slučaja, morala je i policija biti upletena.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović pokradena

Da estradne ličnosti ne znaju šta će sa zarađenim novcem od nastupa, očigledno znaju i pripadnici one strane zakona, te su se ovaj put ozbiljno nameračili na Teodoru Džehverović i opelješili pevačicu do poslednjeg dinara.

Teodora Džehverović je trenutno na turneji u Americi, ali za nju je sve baš loše krenulo, umesto da se baškari i da uživa u zarađenom novcu, pevačica mora posećuje organe vlasti u nadi da će vratiti svoj ukradeni novac:

Teodori su lopovi ušli u hotelsku sobu i odneli sav novac koji je ponela sa sobom, sreća pa joj pasoš nisu dirali. Nije želela da plati sef, mislila je da tu uštedi neki dolar, ali to je skupo koštalo. Hotel nije odgovoran za krađu jer pare nisu bile u sefu i neće joj nadoknaditi štetu – kaže za Svet izvor blizak pevačici i dodaje: 

 

 

- Ona je slučaj prijavila policiji, ali nema ništa od toga, rekli su joj da se pozdravi sa tim parama, a suma nije bila mala, nekoliko hiljada dolara. Sreća pa je sa njom menadžerka Sandra, tako da će se snaći. Biće para od turneje, sad idu od grada do grada, turneja je i više nego uspešna, ali je počela malerom. Teodora se jako iznervirala, žao joj je para, ali naučila je lekciju. Uostalom, njoj se upravo ostvaruje životni san da bude u Americi, a i to što se desilo je Amerika, pa zapravo i nema na šta da se žali - završava izvor za pomenuti list.

Povodom ovih glasina, mlada pevačica u usponu se nije oglašavala, te ostaje da vidimo da šta će Džehva, povodom cele novonastale drame, imati da kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

24.10.2021 10:05

Ova mala Džezva mnogo laže.