TAMARA ĐURIĆ BACILA BIDERMAJER PRAVO U NJENE RUKE: Starleta ispoštovala sve običaje, a sledeća se udaje ONA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se obred venčanja Tamare Đurić i kršenje njene ćerke Tamare završilo, Đurićeva je kao što običaji nalažu bacala bidermajer koji je uhvatila njena sestra Aleksandra.

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić bacila bidermajer

Bivša voditeljka i rijaliti učesnica, Tamara Đurić, danas je u hramu Svetog Save, izgovorila sudbonosno "DA" biznismenu Nikoli Kačareviću. Nakon venčanja, na kojem je Đurićeva blistala, usledilo je i krštenjene njihove mezimice, Tamare, koja je pobrala simpatije svih prisutnih. Kao što običaju nalažu Tijana je bacila bidermajer.

 

 

 

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić bacila bidermajer sestri Aleksandri

Sestra Aleksandra koja je kao i mlada Tijana Đurić  sve ostavila bez reči elegantnim izdanjem kakvo lako možemo da zamislimo na crvenom tepihu dodele Oskara, ponovo se vrlo brzo našla u centru pažnje na neočekivan način ― mladin bidermajer dospeo je u njene ruke!

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić i sestra Aleksandra na venčanju

Sestra je bila izvan sebe od sreće što zbog Tijaninog venčanja, što zbog toga što je bidermajer završio upravo u njenim rukama, a da li će ovo zaista obistiniti, kao i da li  ćemo imati prilike i Tijaninu sestru uskoro da gledamo ispred olatara, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading