TANJI SAVIĆ SE SPREMA NOVA BORBA! Dušan stiže u Srbiju sa advokatima: NARKOMANČINA, MOŽE DA SE BORI GDE HOĆE!

Autor: Republika

Zabava

23.10.2021

13:41

Pevačica Tanja Savić početkom leta je uspela da vati sinove Maksima i Đorđa u Srbiju, nakon što ih je njen bivši suprug Dejan odveo u Australiju bez njene saglasnosti, a on je sada spreman da se bori za sinove, te je najavio dolazak u Srbiju.

ST/V. Lukić, A. Nalbantjan

Bivši muž Tanje Savić, Dušan Jovančević dolazi u Srbiju

Pevačica Tanja Savić nakon što je uspela da vrati sinove Maksima i Đorđa iz Australije, koristi da svaki trenutak provede sa njima i nadoknadi sve propušteno, ali njen bivši suprug Dušan Jovančević najavio je da će doći u Srbiju i da će se boriti za decu.

ST/V. LUKIĆ

Tanja Savić sa sinovima na aerodromu

Dušan je otkrio da čeka tačan datum suđenja kako bi započeo proces suđenja protiv Tanje u Srbiji.

- Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro - rekao je Dušan za Telegraf Jetset.

instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Dušan Jovančević dok su bili u braku

Nedavno se pričalo da se Dušanov dolazak u Beograd može uskoro očekivati kako bi pred našim državnim organima pokrenuo proces za zajedničko starateljstvo nad sinovima. Iako su po nalogu suda deca vraćena pevačici početkom leta, Dušan ne odustaje i spreman je da dokaže da je upravo on taj roditelj koji na savestan način brine od deci.

- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - izjavio je tada Dušan.

instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i sinovi u Srbiji

Tanja je obaveštena od strane pomenutih medija da Dušan dolazi u Srbiju i pokreće postupak za zajedničko starateljstvo, a ona je samo kratko odgovorila:

- Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće.

 

Komentari (1)

Loading
Eto!

25.10.2021 11:44

A posto se ona u medjuvremenu "proslavila" svaleracijama, spanska serija ce se dvakako nastaviti.