RADA MANOJLOVIĆ OSTALA U ŠOKU! Pričala o Harisu, pa morala da ga UPOREDI sa bivšim, Milanom Stankovićem: KOJI JE BOLJI?

Autor:

Zabava

23.10.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je govorila o svom dečku Harisu Berkoviću, a onda je ostala zatečena pitanjem o bivšem dečku Milanu Stankoviću.

Republika

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Rada Manojlović dobila pitanje o bivšem dečku

Pevačica Rada Manojlović gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o svom odnosu sa dečkom Harisom Berkovićem, rekavši da ga smatra najboljim frajerom sa estrade, a onda joj je voditeljka postavila pitanje na koje je Rada ostala u šoku.

Naime, voditeljka je Manojlovićevu upitala za Milana Stankovića.

– Kako je Milan? – upitala je voditeljka, a pevačica se u trenutku zbunila i pocrvenela.

– Da ti vidim ta pitanja, šta je to – nasmejala se Rada.

– Ko je najbolji frajer sam odgovorila još 2016. godine, to kod mene ne može tako lako da se menja, moj dečko je uvek najbolji frajer. Do 2012. godine je to bio Milan – rekla je Rada i dodala kakvo je mišljenje kolega sa estrade.

– Ne znam, mislim da ni ne razmišljaju o meni. Ako misliš da li sam sa nekim u svađi nisam. Ja sam povučena i sa svima sam dobra. Ne bi trebalo da me mrze niti da okreću glavu, jer od mene ne mogu da čuju ništa loše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading