BOGDAN DIKLIĆ PUCAO IZ KALAŠNJIKOVA PA SEBE STRAŠNO POVREDIO: Detalji tragedije koji povezuju srpskog glumca i Aleka Boldvina! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

22.10.2021

12:19

Alek Boldvin ubio je svoju koleginicu Halinu Hačins, a ovi detalji povezuju ga sa našim velikim glumcem Bogdanom Diklićem.

Tanjug/AP, ST/N. Mandić

Bogdan Diklić, Alek Boldvin

Tragedija koja je pogodila Holivud od jutros trese ceo svet. Naime, popularni glumac Alek Boldvin usmrtio je svoju koleginicu, direktorku fotografije Halinu Hačins i teško ranio koproducenta Džela Suza, kada je na snimanju filma "Rust" opalio iz pištola.

Glumca je ova tragedija veoma potresla, međutim, iako je ovo ušasan događaj, činjenica je da se na setu dešavaju tragedije i teške povrede. Tako je opšte poznat događaj kada je 2009. godine, na snimanju filma "Turneja" Bogdan Diklić ispalio rafal iz kalašnjikova, a jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko nakon čega su mu kolege odmah pružile pomoć.

youtubecom/printscreen

Alek Boldvin usmrtio je koleginicu

Diklić u ovom filmu igra vojnog zapovednika, a nesreća se dogodila u sceni u kojoj puca iz „kalašnjikova“ sa manevarskom municijom. Diklića su glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković odmah prevezli u bolnicu u Prijedor, nakon čega je odveden u Banjaluka, pa poslat na VMA.

youtube.com/Besttv Zajecar

Bogdan Diklić povredio se na setu

Posledice ove povrede sigurno su bile teške, a šuška se i da Diklić od tada ima stakleno oko. Iako je ova povreda bila teška, glumac se izvukao. Ipak činjenica da je iz pištolja pucao tokom snimanja filma, postavlja ga u slične okolnosti kao glumca Aleka Boldvina, a jedina razlika, koja je definitivno i najrelevantnija, jeste činjenica da je Diklić pogodio sebe, dok je Alek ubio koleginicu, te je pitanje kako će ovaj veliki holivudski glumac izdržati moralnu krivicu.

Komentari (0)

Loading