SLAVKO ŠTIMAC OTKRIO ISTINU O LEGENDARNOJ SCENI IZ VARLJIVOG LETA: Glumac podelio svoja osećanja i ŠOKIRAO SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2021

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Slako Štimac ostaće upamćen zauvek po ulozi u filmu "Varljivo leto '68", a evo kako se on osećao tada.

Republika

Foto: youtube.com/Veče sa Ivanom

Slavko Štimac

Slavko Štimac, naš  veliki glumac, ostao je upamćen po ulozi Petla u legendarnom filmu "Varljivo leto '68", a kada pomislimo na njegovu ulogu u tom filmu sasvim sigurno se prvo setimo kako mu Bata Stoković govori  "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi", u sceni koju Slavko igra da Draganom Varagić, koja je glumila Jagodinku Simonović.

Glumac je govorio dosta o toj sceni, a kako prenosi Pink.rs, ljubavne scene poput ovih nikada nisu bile njegova šoljica čaja.

Republika

Foto: youtube.com/ZahranicniTrailery04

Scena iz filma Vaeljivo leto '68

- Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama- objasnio je glumac, pa dodao:

- Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Starac

22.10.2021 19:25

I tata bi, sine.