ŽENA ZBOG KOJE PLAČE SRBIJA POBEGLA OD RODITELJA! Paulina Manov sa 20 godina započela život sa ovim našim VELIKIM GLUMCEM! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

22.10.2021

08:32

Paulina Manov osvojila je srca cele Srbije, a sada je otkrila koji poznati glumac je uzeo njeno!

printscreen

Paulina Manov

Žena zbog koje Srbija plače, kako je poznata glumica Paulina Manov, u centru je pažnje medija zbog izvanredno odigrane uloge u filmu Toma. Ona se tako našla i u jednoj popularnoj emisiji u kojoj je otkrila deo njenog mladalačkog života.

Naime, Paulina je ispričala kako je bila u vezi sa Borisom Milivojevićem, još jednim našim velikim glumcem.

- Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine ‒ otkrila je Paulina.

printscreen

Boris Milivojević

- Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze- opisala je glumica život sa Borisom, pa objasnila da je proživela život u malom za te dve godine od devojčice koja se rano udala, pa živela, preživela i došla do nekih sedamdeset godina.

- To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi- zaključila je.

Komentari (0)

Loading