SLOBA RADANOVIĆ HEROJ DANA! Pevač prisustvovao UDESU i odmah reagovao: TO JE USLOVNI REFLEKS!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

21.10.2021

22:25

Pevač Sloba Radanović ne prestaje da iznenađuje svojim herojskim potezima, koji jesu krajnje ljudski i normalni, ali toliko retko prisutni kod ljudi, da nije ni čudo što pevač neretko postaje heroj dana.

Časlav Vukojičić

Sloba radanović pomogao biciklisti

Pevač Sloba Radanović je ponovo ispao heroj dana. Naime, u centru Beograda došlo je do nemilog događaja kada je stariji čovek automobilom udario dostavljača na bickli i umesto da mu pomogne, poneo se neljudski i neprijatno prema njemu, prenosi Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Radanović je kada je to video zaustavio svoj automobil, izašao iz istog i prišao oborenom čoveku da pomogne, a kako oni koji su bili prisutni kažu, pevač nije krio bes zbog bezobraluka i nemarnog ponašanja vozača automobila, koji se ubrzo okrenuo i otišao.

Sloba se oglasio za Republika.rs i otkrio detalje nemilog događaja.

- Zaista ne znam šta bih rekao na tu temu. Pogađa me kao čoveka činjenica da se od normanih stvari prave herojski podvizi. Momak je pao sa bicikla i izašao sam iz auta da proverim da li je dobro ili mu je potrebna pomoć, to je uslovni refleks. Ne znam ko je bio kriv u toj situaciji, da li biciklista ili vozač automobila, najvažnije je da nema ozbiljno povredjenih.

 

Komentari (0)

Loading