20 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA, A LJUBAV IM JE OBELEŽILA VELIKA TRAGEDIJA: Maca i njegova supruga prošli pakao!

Autor: Republika

Zabava

21.10.2021

20:25

Poznati voditelj i glumac Dragan Marinković Maca u braku je sa atraktivnom Jovanom Milić skoro četiri godine.

youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Maca ima 20 godina mlađu suprugu

Iako je njihov brak izazvao brojna negodovanja zbog poveće razlike u godinama, voditelj Dragan Marinković Maca uživa već neki period u bračnoj zajednici, sa svom mlađom izabranicom Jovanom.

Maci je to bio drugi brak po redu, a iako je istakao da više neće odlaziti kod matičara, on je ubrzo tu reč pogazio i od tada uživa sa svojom lepšom polovinom. Inače, par je prošao kroz težak period kada je Macina supruga u trećem mesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila trojke.

 

Ja sam se s mojom ženom, mojom Jovanom, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca i Jovana još nemaju zajedničku decu, ali je on istakao da se Jovana jako lepo slaže sa njegovim sinovima iz prvog braka:

 

 

Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - rekao je jednom prilikom Maca.

Komentari (0)

Loading