MARINKO ROKVIĆ U TEŠKOM STANJU: Nakon što mu je BAKTERIJA napala organizam, pevač JEDVA GOVORI!

Autor: Melina GVERO

Zabava

21.10.2021

21:00

Pevač Marinko Rokvić, nakon preležane korone i hitne operacije ciste u međuvremenu se susreo sa novom bolešću, protiv koje, kako kaže, mesecima ne može da se izbori.

ST/D. KADIĆ

Marinko Rokvić bolestan

Nakon hitne operacije ciste prošle godine u novembru i korone, koja ga je snašla u međuvremenu, pevač Marinko Rokvić sada vodi bitku s bakterijom, koja mu je napala organizam i maksimalno iscrpljuje već načeto zdravstveno stanje.

 

 

Naime, Marinko je za Srpski telegraf progovorio o zdravlju, te nam priznao da već mesecima vodi bitku s bakterijom, kao i da je zbog zdravstvenog stanja odbio brojne nastupe.

- Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Ko zna kada će ovaj virus proći, to niko ne zna, pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje - govori Marinko za Srpski telegraf i Republika.rs, čiji glas je postajao sve tiši, a razgovor teži, pa je jedva nastavio:

 

 

- Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomerimo za neko drugo vreme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lepo pričamo, izvinite.

ST/V. LUKIĆ/ST/N. MANDIĆ

 

 

Pre korone i operacije vodio sportski život

Pevač je od početka pandemije koronavirusa vreme provodio s porodicom i pridržavao se svih epidemioloških mera koje su savetovane. Pre svega toga Marinko je bio aktivan, vežbao redovno i vodio zdrav život. Na Instagram profilu može se videti kako vežba, uglavnom na Košutnjaku, ali i u kući za vreme izolacije.

- U ovom ludom vremenu korone jačanje imuniteta je prioritet. Pored vitamina, izbalansirane ishrane, dobrog sna, i fizička aktivnost je jedna od bitnih stvari koje treba da uvedemo u svakodnevicu. Vežbajmo i mislimo pozitivno. Kako zračimo, tako i privlačimo. Svesno privucimo najbolje - napisao je Marinko na Instagramu ispod fotografije na kojoj diže tegove u kući.

Očigledno loše zdravstveno stanje pevača navelo nas je da pozovemo njegovog sina Nikolu Rokvića da bi nas detaljno uputio u Marinkovo stanje.

- Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Čuli ste se s njim, čoveku nije dobro, neprijatno mi je da pričam o tome. Nije korona sada u pitanju, on je to preležao. Biće on dobro - rekao je Nikola, ne želeći da produbljuje temu o očevom zdravstvenom stanju, koje je i dalje neizvesno.

ST/Vladimir Lukić

Nikola Rokvić o zdravstvenom stanju oca Marinka Rokvića

Inače, treba napomenuti da je Marinko prošle godine preležao koronu, a nakon toga operisao cistu. Nakon intervencije Marinko je za medije rekao da se oseća dobro, te da žena brine o njemu.

- Oporavljam se, dobro sam. Do proleća ću opet biti onaj stari, u formi. Treba vremena za to, ali ne treniram fudbal. Znam da ne bi trebalo da imam teže fizičke napore, ne moraju to lekari da mi savetuju, pazim se. Moja žena Slavica se baš bila uplašila, ali dobro, sve je prošlo. Lepo me neguje i pazi, ugađa mi. Pošto sam preležao koronu, trebalo bi da budem malo opušteniji, ali ipak se i dalje pazim. Ne viđam se ni s kim, fali svima to druženje. Ponekad odem s drugarima na ručak, ali valjda će ovo proći uskoro.

 

Komentari (0)

Loading