NAKON SKANDALA EPSKIH RAZMERA! Oglasila se Tanja Savić, a reči koje je UPUTILA mužu će ga jako ZABOLETI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić je u razgovoru sa novinarima portala Republike.rs otkrila kako se oseća povodom celog haosa, koji je izbio nakon što je poopularna voditeljka Jovana Jeremić otkrila dugo čuvanu tajnu političara i estradne umetnice.

Republika

Foto: Republika.rs

Tanja Savić progovorila o aferi

Nakon što je voditeljka Pinka Jovana Jeremić otkrila da je pevačica Tanja Savić imala tajnu aferu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, javnost je bila i više nego šokirana.

Mediji i javnost ne prestaju da bruje o navodnoj ljubavnoj aferi pevačice i gradonačelnika Banja Luke, a sada je Tanja odlučila da stane na kraj ovim spekulacijama, te je u razgovoru sa novinarima progovorila na tu temu, ali nije mnogo odavala:

Ja neću ništa da govorim, jer šta god da kažem nastaće pompa oko svega toga. Ja sam samo ispunjena žena. Navikla sam da punim naslove, samo dok mi ne diraju decu, sve ostalo je okej - izjavila je pevačica za portal Republike.rs, a na temu odnosa sa njenim i dalje zakonitim suprugom, Tanja nije imala mnogo štošta da doda, te je samo odsečno izjavila -Nemam komentar-.

Foto: Republika.rs

Tanja Savić progovorila o suprugu

 

Podsetimo, povodom ovih optužbi, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković nije želeo da se oglašava, dok je pevačica već pričala na ovu temu, ali kao i sada ni demantovala ni potvrdila tvrdnje, čime je mnogima podgrejala sumnje, da je između njih, ipak bilo nešto više od prijateljstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

22.10.2021 07:47

Zbog nemorala joj treba oduzeti decu i dati ocu.