NIKOLA ROKVIĆ NOKAUTIRAN! Poznati pevač dobio BATINE, okušao sreću u OPASNOM sportu i pao ko SVEĆA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić izazvao je buru komentara kada je na društvenoj mreži Instagram, objavio sliku pre i posle treninga gde vidno iscrpljen leži.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nikola Rokvić se okušao u opasnom sportu

Mnoge poznate ličnosti se lišavaju loših navika i upuštaju se u trening, kako bi doveli svoj izgled do neprepoznatljivosti, ali malo ko se odlučuje na ekstremne sportove, poput pevača Nikole Rokvića. 

Naime, pevač se odvažio da iskleše telo, te je iz tog razloga krenuo sa treninzima borilačkih veština, ali je zaboravio činjenicu da je za ovakve sportove najbitnija kondicija i izdržljivost, koju po svemu sudeći Rokvić ne poseduje.

 

On je nasmejao svoje brojne pratioce kada je postavio fotku pre i posle treninga, gde leži iscrpljen na podu, ali bez obzira na neuspeh na ovom polju, fanovi su svakako sa oduševljenjem dočekali ovaj pevačev potez, jer na kraju krajeva najbitniji je trud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading