MLADENOVIĆKA SA ZGODNIM FRAJEROM ZAGRLJENA: Pevačica iznenadila fanove jednim potezom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova numera ,,Ti meni, ja tebi" izazvala je već lavinu komentara, a Aleksandra Mladenović ukrstila je svoj glas sa kolegom Nenadom Manojlovićem.

Republika

Foto: youtube.com/IDJTV

Aleksandra Mladenović u novom spotu

 

Pevačica Aleksandra Mladenović iznenadila je sve svoje pratioce i publiku novom pesmom, koju je snimila sa kolegom Nenadom Manojlovićem, pod imenom ,,Ti meni, ja tebi". 

Aleksandra je već poznata kao pevačica koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, a svojim glasom razoružava i najsnažnije. Mladenovićka je uložila dosta novca i truda u ovu pesmu, a njen kolega Nenad ispratio je u potpunosti. 

Aleksandra se u spotu pojavila u crvenoj odnevnoj kombinaciji, kao i Nenad, a kako pesma govori o ljubavnom paru, sasvim je jasno da je u pitanju bila simbolika ljubavi, koju je pevačica želela da istakne.

Republika

Foto: youtube.com/IDJTV

Aleksandra Mladenović i Nenad Manojlović

 

Aleksandra i Nenad delovali su potpuno skladno tokom snimanja spota, kao i sam završi projekat, u koji su zajedno uložili i nekoliko hiljade evra, a skupoceni spot prati priču dvoje mladih koji su se zavoleli za kratko vreme. 

Ova brza balada već je pobrala sve simpatije za kratko vreme, komentari i čestitke se samo nižu jedna za drugom, a u nastavku možete da poslušate i pogledate kako sve to izgleda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading