LEA KIŠ ZEZNULA I KARLEUŠU! Voditeljka preterala sa FOTOŠOPOM, fanovi je brutalno RAZAPELI po društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Kiš oduvek je negovala prirodan izvled, ali izgleda da je i ona potklekla pred trendom plastičnih korekcija i prerađivanja slika.

Republika

Foto: printscreen

Lea Kiš ne liči na sebe

Lea Kiš spada u jedne od naših najpoznatijih voditeljki, ali isto tako je jedna od najlepših plavuša sa javne scene, ali i pored tog epiteta, koji joj mnogi dodeljuju izgleda da je i ona potklekla pred trendom prerađivanja slika, ali i brojnih korekcija na svom licu.

Naime, pojavila se slika poznate voditeljke, a mnogi su bili šokirani kada su videli enormnu razliku. Na slici levo je voditelje pre estetskih korekcija, a desno je fotografija voditeljke sa tonom fotošopa i nekoliko korekcija više na svom licu.

 

Iako je već ugazila u šestu deceniju, ova harizmatična voditeljka je i jedno od popularnijih TV lica, ima izgled na kome joj  mnogi mogu pozavideti, ali očigledno je da se ona ne slaže sa većinom i da nije baš upotpunosti zadovoljna svojim izgledom, te se odlučila na ovu radikalnu promenu, a komentari negodovanja na ovu fotku gde popularna plavuša ne liči na sebe samo su se nizali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading