ĐORĐE DAVID LAJAO NA CECU RAŽNATOVIĆ: Pevaču popustile sve kočnice, prekinuo emisiju, svi su ŠOKIRANI ovim umećem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David iskoristio je svojih pet minuta, te je tokom snimanja emisije ,,Zvezde Granda" počeo bukvalno da laje na Cecu Ražnatović, zbog čega su svi bili u šoku!

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David lajao na Cecu Ražnatović

 

Muzičko takmičenje ,,Zvezde Granda" se zahuhtava iz nedelje u nedelju sve više i više, a svake subote pored takmićara, stručni žiri vodi opasnu medijsku igru, pogotovu od kada im se umesto Jelene Karleuše, pridružila folk diva Svetlana Ceca Ražnatović

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David lajao

 

Popularni muzičar Đorđe David ovog puta imao je svojih pet minuta, koje je iskoristio da pred Cecom pokaže svoje glumačke sposobnosti, pa je počeo svom silinom bukvalno laje na nju, zbog čega je kako pevačica, tako i svi pristuni ostali u šoku. 

Ni Marija nije mogla da suzdrži svoju energiju, a na Popovićevu provokaciju odgovorila je neočekivanim potezom.

Mi znamo da je Marija opaljena u glavu i pošto nema sada bubicu mogu da pričam o Mariji šta god hoću. Molim režiju da isključi sve – drao se Saša, dok je Šerifovićeva trčala da mu vrati milo za drago, pa je počela da ga „davi“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading