LUNA ĐOGANI PRESEKLA, OKRENULA NOVI LIST: Marko Miljković će imati ponovo PROBLEMA zbog njene odluke! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković ni ne sluti da će Luna Đogani ponovo početi sa nastupima, nakon što bude objavila novu pesmu koju već uveliko sprema!

Republika

Foto: printscreen/Magazin In/youtube.com

Luna Đogani se vraća na scenu

 

Pevačica i novopečeni mama Luna Đogani Miljković sve svoje vreme ulaže u to da odgaja njenu nasledicu Miu Miljković, koju je dobila u ljubavi sa Markom Miljkovićem, inače njenim sadašnjim suprugom. 

Nakon što je zatrudnela, Luna se povukla iz medijske priče, muzičku karijeru stavila je na pauzu, a sada je spremna da punom parom sazuče rukave i napravi potpuni preokret u karijeri. Naime, Đoganijeva je odlučila da snimi nove pesme i napravi veliki povratak na estradnu scena. Ne krije da joj je muzička scena nedostajala, ali joj je ćerkica Mia najbitnija.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju

 

- Definitivno se vraćam muzičkoj karijeri. Još samo da se malo doteram fizički koliko mogu, a i psihički, i onda kad budem potpuno samouverena, kao što sam bila kada sam počinjala sa muzikom, tada ću nastaviti gde sam stala – otkrila je Luna u emsiji „Ekskluziv” i istakla da se na scenu ne vraća „praznih šaka”, već da je za publiku spremila „pravu poslasticu”.

Već imam pripremljene pesme, a jednu sam i snimila. Ona mi stoji u kutiji ili fioci, što se kaže. Izdaću je kad bude pravo vreme za to, a neka je prognoza da će se to desiti oko Nove godine – zaključila je Luna.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani snima nove pesme

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maša

21.10.2021 12:49

Luna je super startovala s muzikom,ako se setimo i nevidjenog hejta ..Secam se odlicnog nastupa sa Miletom Kiticem,secate se monstruoznosti hejtera da su linijom na slikama obelezavali koja je njena publika koja Miletova ...jel to jos neko doziveo osim Lune! Uzas! ....al neka,zivot joj daje na drugoj strani! Ne moze zlo da nadvlada dobro! Nikad!

Dobrila

21.10.2021 14:24

Luna,ti si jednostavno predivna žena,sreću,zdravlje i sve najlepše vam želim,stvorila se preslatku porodicu,imas predivnog muza i preslatku kcerkicu! Uzivajte!!!

ZAvram

21.10.2021 17:41

Луни желим челично здравље, пуно среће у каријери, љубави са супругом Марком и мезимицом Миом. Волите се и чувајте, и не наседајте на провокације мрзитеља, који до поднева мрзе цео свет , а после подне и саме себе. Увек заједно, у слози и радости.