OVO JE ROĐAKA OGNJENA AMIDŽIĆA: Poznata je voditeljka, a ona mu je pomogla da započne karijeru na PINKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić progovorio je o svojim korenima, pa je otkrio i da mu je poznata voditeljka, koja mu je pomogla da se proslavi kao TV lice Pinka zapravo rođaka.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić otkrio ko mu je rođaka

 

U porodici voditelja Ognjena Amidžića je izgleda predodređeno da koreni budu eksponirani u javnosti. Poznato je da je otac Zoran Amidžić bio vrni novinar, koji je ubijen, a njegova smrt ni danas nije rasvetljena. 

 

 

U Zorana Amidžića je ispucano preko 300 metaka, zbog čega nije ni mogao da se izbori za život. Međutim, pored Ognjena, u širokoj porodici se krije još jedno TV lice, a da javnost o tome do skoro nije ni znala!

U pitanju je atraktivna i elegantna voditeljka Aleksadra Jeftanović. Naime, kako se saznalo, Ognjen je u srodstvu sa Aleksandrom, o čemu je svojevremeno i pričao, pa je objasnio kako uopšte njih dvoje vuku iste korene. 

 

 

- Moja prababa je Jeftanović. Aleksandra i ja vodimo poreklo iz istog mesta. Znamo se godinama i rođaci smo. Nisam je dugo video, ali se često čujemo - otkrio je Amidžić, dodajući da mu je ona pomogla da dobije posao na "Pinku".

- Zahvaljujući njoj sam došao na televiziju na kojoj sada radim, jer je ona znala za neke moje ideje - kaže Ognjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading