OVO NIKO NIJE ZNAO: Muž Ene Popov BIO JE U VEZI sa OVOM VODITELJKOM, a EVO zbog čega su RASKINULI!

Autor: Republika

Zabava

20.10.2021

20:13

Muž Ene Popov pre pevačice je bio u vezi sa voditeljkom Tatjanom Vojtehovski!

instagram.com/enapopov

Ena Popov

Enu Popov smo svi upoznali kao učesnicu Velikog brata, ali je nakon rijalitija započela karijeru voditeljke i novinarke. 

Međutim, o njenom suprugu se retko priča a još manje zna iako je u pitanju uspešni biznismen, jer par neguje svoju privatnost. Vezu su započeli 2012. godine, a danas imaju dve ćerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Popov (@enapopov)

 

O ljubavnoj prošlosti biznismena nije poznato mnogo, ali je pre nego što je upoznao Enu bio u vezi sa voditeljkom Tatjanom Vojtehovski. Deset godina starija Tanja i Nenad Čanak bili su dugogodišnji partneri, a kako se pisalo između njih su se ugasile emocije što je dovelo do rastanka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Popov (@enapopov)

 

Biznismen je ubrzo upoznao Enu, koja se pre njega zabavljala sa jednim bivšim rijaliti učesnikom, te su zajedno zalečili slomljena srca i pronašli jedno u drugom srodne duše i idealne partnere.

- Prve emocije i naznake romanse Nenad i Ena su osetili još tokom njegove veze sa Tanjom. Iako su vezu počeli tek pošto su Nenad i Tanja okončali svoju priču, Eni nije prijatno da se sretne sa bivšom koleginicom i izbegava situacije i prilike gde bi bile upućena jedna na drugu. Njih dve se poznaju godinama i Eni je krivo što se sve odigralo tako - otkrio je izvor 2012. za Blic.

Komentari (0)

Loading