LAĆA SKINUO CRNINU NAKON SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Spreman da progovori o TAJNAMA estradnjaka, a jedan detalj je sve UPLAŠIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović promenio je boju pozadine na Instagram profilu, zbog čega su svi pomislili da je skinuo crninu nakon smrti majke Marine Tucaković.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

Milan Laća Radulović skinuo crnjinu

 

Tekstopisan Milan Laća Radulović nakon što mu je majka Marina Tucaković preminula, promenio je profilnu fotografiju na Instagramu i stavio samo crnilo, nakon čega je izjavio da će tek nakon 40 dana prvi put progovoriti o svemu što mu je ona ostavila u zaostavštini u dnevniku, koji je, kako je tvrdi, usmeren u razotkrivanje estradne i estradnih ličnosti. 

Iako se do sada još uvek nije pojavio taj dnevnik i spisak poznatih o kojima je Marina znala mnoge tajne, Laća je odlučio da uradi jedan potez koji je mnoge iznenadio. Naime, nakon što je pobrisao sve fotografije sa Instagrama, ostala je samo jedna, crna pozadina, koju je koristio za profilnu fotografiju, kojom je hteo da izrazi bol i tugu koju oseća nakon što mu je majka Marina preminula. 

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović spreman da otkrije sve o estradi

 

Sada, kada je prošlo mesec dana od Marinine smrti, Laća je odlučio da skine crninu sa profilne fotografije i okači indigo plavu pozadinu, što je mnoge iznenadilo. U komentarima su se videle reči podrške, pa čak i komentar njegove navodne sestre, koja mu je pružila podršku i pokazala mu da je tu za njega u svakoj situaciji. Međutim, veliki je broj i onih ljudi koji su se našli u čudu zbog ove promene, pa su počele da se razvijaju razne teorije zavere zbog čega se Milan odlučio baš na ovaj korak. 

 

 

Mnogi se pitaju da li je ovo znak da je Laća spreman da progovori, nakon što je skinuo crnjinu ili se nešto drugo krije iza svega ovoga, a vi nam ostavite u komentaru koje je vaše mišljenje?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading