KAD JOJ MUŽ BUDE VIDEO, NASTAĆE HAOS: Poznata voditeljka objavila VRUĆU FOTKU, donji već od čipke, a tek gaćice da joj vidite! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović jedna od poznatijih voditeljki objavila je provokativnu fotografiju na Instagram profilu, zbog koje muškarci uzdišu za njom.

Republika

Foto: republiaka.rs

Ana Radulović objavila vruću fotku

 

Poznata voditeljka RED televizije Ana Radulović uvek izaziva pažnju medijima, a o njenim vrelim fotkama na društvenim mrežama spekuliše se svakodnevno. 

Ana voli da eksperimentiše sa odevnim kombinacijama, te je nedavno pokazala pratiocima kako bi izgledala kao crveni moćni rendžer, zbog čega su se društvene mreže usijale, a sada je objavila fotografiju na kojoj se obnažila i ostala samo u donjem vešu. 

 

 

Atraktivna voditeljka jedna je od omiljenih TV lica publike rijalitija ,,Zadruga", zbog čega uvek u emisiji ,,Pitam za druga" dobije nekolicinu pohvala i komplimenata na račun njenog ponašanja, a zbog njenog vatrenog izgleda vrlo često muški deo popularcije ostavi bez daha. Tako je sada odlučila da pokaže vitko telo, za kojim muškarci uzdišu, a ono što moramo da podsetimo, jeste da se Radulovićka nalazi u srećnom braku sa popularnim pevačem Mirčetom Radulovićem. 

No, ipak, izgleda da je Mirče apsolutno siguran u Anu i da ima veliku dozu poverenja u nju, shodno fotografiji koju je ovaj put objavila na Instagram profilu. U crnom, čipkanom brusu i izazovnim tangama, Ana je pozirala pred objektivom, a njeni pratioci ostali su bez teksta kada su je ugledali. 

Republika

Foto: instagram.com

Ana Radulović u izazovnom donjem vešu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading