LUNA ĐOGANI DOČEKALA POŠTARA NA VRATIMA: Ono što je usledilo je zamalo onesvetilo, Miljković kriv za sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković odlučio je da iznenadi svoju voljenu suprugu Lunu Đogani, pa joj je priredio emotivno iznenađenje, kom se ona nije nadala!

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani šokirana iznenađenjem

 

Novopečena mama i pevačica Luna Đogani podelila je sa svojim Instagram pratiocima informaciju da se izuzetno iznenadila nakon što joj je poštar pozvonio na vrata. Luna je na Instagramu objavio video, na kom se videlo iznenađenje za njenu naslednicu Miu Miljković. 

Naime, Luna Đogani dobila je poklon od Marka Miljkovića i to skupoceni buket cveća, koji je bio namenjen za nju i njenu princezu Miu Miljković, koju je dobila u ljubavi sa njenim suprugom. Luna se tim povodom obratila fanovima na Instagram profilu i nije krila koliko je srećna i prezadovoljna ovim iznenađenjem. 

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko Miljković se voze

 

- Probudih se ja, uobičajeno zvoni kurir na interfon, ja rekoh paket neki za reklamu kad ono ruže. I eto ga početak dana. Moj muž- napisala je Luna, a u poruci je pisalo:

- Voli te tvoj muž.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani dobila iznenađenje o Marka Miljkovića

 

Ovo nije prvi put da Marko napravi iznenađenje za Lunu, a kako se spekuliše, nakon što je postao otac se potpuno promenio na pozitivniju stranu. Izuzetno je požrtvovan kao otac, lojalan  i veran suprug, a po Luninom ponašanju i izjavama u medijima, može se zaključiti da im se ide kako treba u braku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Anita

20.10.2021 14:41

❤️Luna&Marko❤️ Husband and wife goals sweet couple 🥰😍

Odgovori 17 2
Dobrila

20.10.2021 15:32

@Anita - Luna i Marko preslatki,opušteni,prirodni bez foliranja 🤗Preslatki su🤗

Odgovori 17 3
Antonija

20.10.2021 14:56

Luna,ti si jednostavno predivna žena,sreću,zdravlje i sve najlepše vam želim,stvorila se preslatku porodicu,imas predivnog muza i preslatku kcerkicu! Uzivajte!!!

Odgovori 28 2
Nataša

20.10.2021 14:57

Preslatko i prelepo🥰Miljkovici uzivajte sa vasom princezom

Odgovori 25 1