ĐANIJEVA SLAĐA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA, PA ŠOKIRALA IZJAVOM: Tek ću da se sredim! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija otkrila je da li je nekada radila plastične operacije na svom telu.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Slađa Trajković otkrila sve o plastičnim operacijama

 

Popularni folker Radiša Trajković Đani oduvek hje bio u žiži javnosti kako zbog njegovih pesama, tako i burnog života koji vodi. Međutim, još veću pažnju javnosti i medija privlači njegova supruga Slađa Trajković, koja se uvek nalazila iza Đanija, kada god su neka veća iznenađenja i projekti. 

Javnost je oduvek želela da zna da li je Slađa radila neku plastičnu intervenciju na sebi, budući da su je mnogi upoređivali sa pevačicom Anom Nikolić, pa i sam njen muž, a ona je odlučila da napokon progovori o estetskim korekcijama na telu. 

- Pa Đani, ko bi drugi bio? - rekla je Slađa kroz smeh, pa se osvrnula na to da li je nešto radila na sebi:

 

 

- Nisam ništa radila, ja nemam taj problem da kažem. Volim da držim do sebe i da radim nešto, ali stvarno sada nisam radila ništa. Tek ću. Planiram da sredim malo podbradak, da ga doteram do savršenstva, ništa drugo. Volim da nosim svoje godine, nego jednostavno kaliram sa kilažom, to je najveći problem.

Mnogi su primetili da je Slađa izgubila dosta na kilaži, zbog čega su se svi pitali da li je na nekom posebnom režimu ishrane, te je ona otkrila šta se zapravo krije iza njene savršene figure. 

 

 

- Nisam, samo sam izbacila malo testo, grickalice, slatkiše... Zapravo, redukovala sam ishranu, ali inače nisam na dijeti - kaže Slađa i komentariše svoj "zeleni" stajling:

- Volim ja te kraljevske boje, ili sam bila neka kraljica u prošlosti ili ću biti u budućnost (smeh) - izjavila je Slađa za 42sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading