JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O DETALJIMA AFERE TANJE SAVIĆ I STANIVUKOVIĆA: Ako joj je bilo loše sa suprugom, što se nije RAZVELA!

Autor: Republika

Zabava

20.10.2021

11:48

Voditeljka Jovana Jeremić razotkrila je jednu aferu i javno progovorila o njoj, a sada je govorila i o akterima iste, Tanji Savić i Drašku Stanivukoviću.

ST/P. Divac, Tanjug/S. Aćimović, E-Stock

Jovana Jeremić o Tanji Savić i Drašku Stanivukoviću

Nakon što je voditeljka Jovana Jeremić javno rekla da zna za vezu Tanje Savić sa jednim političarem, mediji su otkrili da se radi o gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću, a ona je u emisiji ''Red zone'' otkrila detalje njihove veze.

printscreen/youtube.com/tanja savic

Draško Stanivuković i Tanja Savić na njenom nastupu

- Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebalo je da se razvede - smatra Jovana Jeremić, pa je dodala s obzirom na to da je Draško bio slobodan, da niko nije bio ugrožen.

- Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli - pravdala se voditeljka, a potkrila kako je ona saznala za aferu:

printscreen

Jovana Jeremić o Drašku Stanivukoviću i Jovani Jeremić

- Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića.

 

Komentari (1)

Loading
bager

20.10.2021 17:07

Tajna veza ? prostitutke i ljigavca ,,koji je kupovao glasove na izboru