ISPLIVALA FOTOGRAFIJA SNEŽANE ĐURIŠIČ IZ MLADOSTI: Smeđa i neprepoznatljiva, pevačica potpuno drugačije izgledala! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Snežani Đurišić plava kosa je zaštitni znak, a sada je isplivala njena fotografija iz mladosti, a Đurišićeva je neprepoznatljiva.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Snežana Đurišič nekad i sad

Popularna pevačica narodne muzike Snežana Đurišić u sedmoj je deceniji života, a uspešnu karijeru gradi više od pet decenija na našoj muzičkoj sceni. Osim prepoznatljivog glasa, Snežana je poznata i po svojoj plavoj kosi, koju godinama ne menja i koja joj je vremenom postala zaštitni znak.

 

 

Ipak, na samom početku karijere, Snežana je izgledala potpuno drugačije. Naime, na društvenim mrežama je isplivala fotografija iz 1974.godine, kada je imala samo 15 godina. Pevačica je osim što je bila dete koje je već tada nekoliko godina bilo na sceni, imala smeđu boju kose i izgledala potpuno drugačije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading