ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O BORBI SA KORONAVIRUSOM: Umiremo od bolesti od koje ne moramo

Autor:

Zabava

19.10.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović bila je zaražena koronavirusom, a sada otkriva kako je izdržala u borbi sa virusom, kao i da li se vakcinisala.

Republika

Foto: Youtube/ HYPE TV

Anastasija Ražnatović o koronavirusu

Pevačica Anastasija Ražnatović otkrila je kakvo je njeno iskustvo bilo u borbi sa koronavirusom, te rekla da je užasno što ''umiremo od bolesti od koje ne moramo da umremo'', a ponos na našu zemlju nije krila jer je obezbedila vakcine za celokupno stanovništvo, prenosi Mondo.

- Naravno da sam se vakcinisala- rekla je Anastasija i dodala zbog čega je to uradila:

 

 

- Posle užasa koji je čitavu planetu zahvatio samo sam razmišljala koliko je daleko rešenje. Čim se vakcina pojavila, znala sam da ću biti među prvima koja će stati u red da je prime i time pokazati odgovornost i prema sebi i prema porodici, pa i svim ljudima. Ovo je 21. vek i logično je da očekujemo kada se već desila pandemija, da medicina odgovori u kratkom roku na najbolji mogući način - rekla je Anastasija o otkrila za koju se vakcinu odlučila:

 

 

- Primila sam Sinofarm vakcinu jer je to bio period kada se još uvek malo znalo o svim vakcinama, pa sam se vodila logikom…Klasična vakcina, napravili su je oni gde je virus i počeo i bila sam sigurna da neću imati nikakve reakcije. Sada bih primila bilo koju koja je odobrena od strane naše države i Svetske zdravstvene organizacije.

 

 

Kako je i sama bila zaražena koronavirusom, otkriva kako je prošla borbu sa bolešću.

 - Nažalost, imala sam koronu, na sreću prošla je gotovo bez ikakvih simptoma. To nije promenilo moj stav i moje mišljenje o kovidu. Mnogi moji prijatelji i poznanici nisu prošli tako lako kroz taj virus i ja sam imala svest o tome da mogu i drugi put da se zarazim i da možda prođem sasvim drugačije, zato nisam imala nikakvu dilemu vakcinisati se ili ne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading