U GRUDNJAKU I PROVIDNIM HELANKAMA! Jovana Jeremić zagolicala maštu muškarcima širom Srbije: MOJE TELO JE ČELIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka Jovana Jeremić oduševila je svoje pratioce fotografijom na Instagram profilu, pokazavši im koliko je razgibana, te kako izgleda u providnim helankama i krop majici.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić na pilatesu

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje svojim emisijama, autfitima, kao i aktivnostima van poslovnog života.

Naime, ona je javnost iznenadila kada se u ''Novom jutru'' pojavila u zelenom odelu, koje je istaklo njenu izvajanu figuru, a Jovana je sada svoje pratioce iznenadila još jednom fotografijom u pilates opremi, koja je još više pokazala čime voditeljka raspolaže, a s druge strane, ona se potrudila da svima zagolica maštu i pokaže koliko je razgibana.

- Čist specijalac. Deset godina aktivnog treninga aerobika. Moje telo je čelik. Moja snaga volje neuništiva. Večita želja za borbom. S tim da pristajem samo da budem najbolja verzija sebe i broj 1. Toliko volim da treniram. Trening je sastavni deo mog života. Volim ljude koji drže do sebe. Koji su zdravi. Lepi. Negovani - napisala je Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
hmm

20.10.2021 02:10

Da je se covek uplasi.