VESNA ZMIJANAC ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Probala sam kokain u Americi!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

19.10.2021

20:58

Folk pevačica Vesna Zmijanac šokirala je svojim priznanjem o tome kako je u životu probala sve, pa i narkotike.

ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac: Šmrkala sam kokain

Vesna Zmijanac je u svojoj autobiografiji "Kad zamirišu jorgovani" otvoreno govorila o alkoholu, ali i drogi, koju je navodno probala u Americi.

- Nedozvoljene supstance su uzimale maha baš u vreme mog boravka u Americi. Platiš, ako već nije uračunato u cenu ulaznice ili konzumacije, konzumiraš i zbogom pameti. Ako ti se to ne sviđa, nema problema, samo reci, za novac se brzo može dobaviti sve šta ti je po volji i ukusu. Blentavi osećaj lažne sigurnosti i nadljudske snage. Sve je lepše nego što jeste, sve se čini lakšim nego što jeste, sve je moguće, čak i ono što nije. Kada omama prođe, bolni sudar sa stvarnošću. Kajanje i strah, neprirodni strah. U povodu i u razlogu sve to liči na opijanje. U trajanju i doživljaju, bar s početka, pomalo i prija. Ostavlja istu prazninu u duši kao i alkohol, s tim što se vremenom odsustvo mamurluka i glavobolje nadoknađuje totalnim kolapsom celog tela i atrofijom svake ljudskosti u čoveku. Gadna rabota. Onaj ko je opijate izmislio i napravio je, taj sigurno mrzi čoveka, mrzi sve ljude i sebe samog - prisetila se Vesna kako je svojevremeno probala kokain, pa dodala da se ne stidi i ne žali što je imala buran život:

- Moja iskustva su mnogobrojna i različita. Stičem ih i danas. Ponekad čovek mora da siđe do dna sebe. Da pusti i ono životinjsko u njemu da se istutnji. 

NEMA NIŠTA TUŽNIJE OD PIJANE ŽENE


Prema sopstvenim navodima, pevačica je u mladosti najčešće pila u društvu opasnih momaka.
- Verujte mi, nema ništa tužnije od pijane žene. I sama sam sklona tom poroku, za koji opravdanja nema, niti ga tražim. Tužno je kada žena svoj jad i očaj blaži alkoholom. Muškarci su tu, što se opijanja tiče, nekako u prednosti, mada ne znam zašto i ko im je dao tu prednost, bar u shvatanju i gledanju na sam čin pijanstva - izjavila je svojevremeno Zmijančeva. 

Komentari (1)

Loading
Бејбе

19.10.2021 23:40

Баш ме чуди да си пробала 🤮