ELEKTRA ELIT SLAGALA ZA ZANIMANJE SVOG MUŽA!? Otkriveno ko je suprug TRANSRODNE DIVE!

Autor:

Zabava

19.10.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodna diva Elektra Elit, predstavljala je u medijima svog izabranika kao biznismena, ali on ipak ima drugo zanimanje.

 
Republika

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL

Elektra Elit je smuvala fitnes instruktora

Transrodna pevačica Elektra Elite oduvek je privlačila pažnju javnosti,a svi su uvek sa iščekivanjem, očekivali njen sledeći pote. Juče se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića, čime je totalno iznenadila javnost, jer se kao "grom iz vredna neba", odlučila na ovaj potez. Ova transrodna diva je u medijima, svog izabranika predstavljala kao biznismena i sportistu, ali istina je drugačija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Vu (@nenad_vu92)

 

Naime, na društvenoj mreži Instragram je pronađen njen izabranik, i može se primetiti da mu uopisu profila piše da je fitnes trrner, što i ne čudi s obzirom da njegovo isklesano telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Vu (@nenad_vu92)

 

Podsetimo, Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje dece, a interesantna činjenica je njena bivša supruga, sada naime i njena najveća podrška i prijateljica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

19.10.2021 19:28

Kakvih sve bolesti ima...