VESNU VUKELIĆ SVI ZNAJU, ALI NJENU ĆERKU NIKO! Ćerka pevačice FAKULTETSKI JE OBRAZOVANA i lepa KAO BOGINJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesnu Vukelić Vendi svi znaju, ali njena ćerka je misterija za domaću javnost.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Vesna Vukelić Vendi krije svoju porodicu od očiju javnosti

Vesna Vukelić Vendi poznata je po svom britkom jeziku i nastupima na velikim vašarima, a nedavno je u jednoj emisiji prvi put govorila o svojoj porodici, koju retko kad spominje, s obzirom da se pevačica svim silama trudi da sakrije privatnost svoje familije daleko od očiju javnosti.

Vesna je dugi niz godina u braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem sa kojim ima ćerku Nikoletu, a svi su se pitali kako izgleda njena naslednica. Vesnina ćerka Nikoleta, nije krenula majčinim stopama, već radi kao teniijski sudija, a paralelno se čak posvetila i obrazovanju pored svog stalnog posla, te studira na državnom fakultetu.

Foto: printscreen

Ćerka Vesne Vukelić Vendi

- Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom - ispričala je Vesna svojevremeno za beogradske medije, pa dodala:

- Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to silovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija! Na taj način se dete servira kao praseća glava - tvrdi Vesna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading