STIŽE NOVI PROJEKAT! Željko Mitrović OTKRIO sve detalje, a premijeru svi ŽELJNO iščekuju! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović, vlasnik ružičaste TV „Pink“ je spremio za širu jsvnost jedan novi projekat, koji će zasigurno osvojiti srca publike.

Republika

Foto: Promo foto

Željko Mitrović je spremio novi projekat

Željko Mitrović, vlasnik ružičaste TV „Pink“ i prvi na „Blicovoj“ listi najmoćnijih u šou biznisu, najavio je novi projekat, čija se premijera bliži. Ovaj poznati biznismen sa timom inženjera u okviru Pinkovog razvojno-istraživačkog centra, vredno radi na novim projektima, te nas vrlo često iznenadi sa nekim novim radom.

Opšte je poznato, da je Mitrović uspeo čak i da jedri po betonu, a takođe je uradio i nemoguće, hodao po površini vode, ali on tu ne planira da se zaustavi, tako da je sa svojim brojnim pratiocama na društvenoj mreži Instagram, podelio fotku i konačno obelodanio detalje fabuloznog najnovijeg rada, na koje je uložio neverovatni fokus:

 

- Pink car gotov sledece nedelje,premijera u Padovi 23. oktobra! - napisao je Željko ispod objave i obradovao svoje brojne pratioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading