KLJUČNI ARGUMENT! Hrvatska pevačica se sama odala: Dokaz da je Severina znala za nameštenu presudu u Splitu, PRETILA direktorki Poliklinike za zaštitu dece!

Autor:

Zabava

18.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Vučković slala je preteće poruke i Gordani Buljan Flander, direktorki Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, ustanove koja je iznosila mišljenje tokom sudskog procesa koji pevačica vodi za starateljstvo nad sinom

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Severina  Vučković


 Aleksandrom sa detetovim ocem preduzetnikom Milanom Popovićem. 

Naime, Srpski telegraf došao je u posed ekskluzivnih dokaza kako je Severina pretila direktorki. 


- Dobar dan, gospođo Flander... Ovom ću se pridružiti i ja. Sećate se da je mog sina bez mog znanja pregledala vaša mlađa dvojnica Ela i da me niste izvestili o tome. I da su se Milan Popović i Gzim sastajali kod vas i to u društvu mog sina i sina Ređepija. Sada ćete lovu koju ste dobili trošiti po sudovima. Lično ću platiti advokata za sve ove žene koje si zlostavljala. Želim vam da strahujete, drhtite i čekate dan kada će vas sve pohapsiti. Kao što su one plakale i strahovale za decu koju si prodavala očevima da bi kupovala one kičaste sandale i torbe - sadržaj je poruke pevačice u kojoj je potpisana Severina. 

Ona je zatim u porukama kojima je uznemiravala Gordanu Buljan Flander sama otkrila i ključni dokaz da je znala za presudu kojom joj je vraćeno ravnopravno starateljstvo nad sinom Aleksandrom i pre zvanične presude: 


- Jer nisi reagovala na otimačinu. Na otuđenje od majke. Viđala sam svog sina 88 sati mesečno. I ti si to gledala? Mirno. Misleći da je Milan to rešio. Jeste, skoro ga odveo. Svi papiri su bili protiv mene. Veštak, staratelj, centar, škola. Na papiru katastrofa. Tata je platio Primorca, sve je bilo završeno... I jebiga... Severina ga sje*ala. I njegovu lovu i sistem. Ne možeš lovom kupiti ugled i slavu. To moraš zaslužiti. Mali Mića iz Vršca došao u Zagreb i pokupovao sve. I vi ga prihvatili. Ti ga vodiš u kancelariju sa Gzimom. Bandić ga poziva u Dverce... Sad dosta. Imperija uzvraća udarac. Volela bih da me tužiš bar za nametljivo ponašanje. Kao što si jadnu i izluđenu Ivanu Jukić. Jeste, naporna je i poludela žena. Oteli ste joj troje dece. I nema nikog. I izludeli ste je. A ti uzela zaštitu protiv nje. To radite ženama, ušutkujete... 
Republika

Foto: instagram.com/severina

 Severina Vučković slala je preteće poruke i Gordani Buljan Flander


Podsećanja radi, pevačica je krajem avgusta pre presude i na koncertu u Crnoj Gori s tamošnjom publikom podelila za nju lepe vesti da je dobila starateljstvo pola-pola. 


- Vratilo se dite doma - izjavila je Severina tada na nastupu, a za medije nije htela dalje da komentariše, tvrdeći da još ništa nije zvanično potvrđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading