SVIDI MI SE LIK, A ON GEJ: Tijana Milentijević progovorila otvoreno o MUŠKARCIMA koji je privlače!

Autor:

Zabava

18.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević poznata kao "Žena od sultana" je ispričala jednu anegdotu, zbog koje se totalno razočarala u muški rod.

Republika

Foto: instagram.com/tijanamilentijevic.official/

Tijana Em progovorila o muškarcima

Hitom „Žena od sultana“ pevačica je nedavno uspela da dođe u žižu javnosti. Mnogi su hvalili kako njen glas tako i stas. Tijana Milentijević, poznatija i kao Tijana Em, oduvek je mamila uzdahe muškaraca, ali nažalost oduvek nije imala sreće sa jačim polom.

Pevačica je nedavno ispričala jednu anegdotu, kad joj se po njem rečima srušio svet, ali je takođe i priznala da je teško pronaći drugu polovinu:

Dešavalo se da za nekog pomislim da je top frajer, a ispostavi se da je gej, ali dobro to može svakom da se desi. Danas se ne zna više ko je kog seksualnog opredeljenja - ispričala je pevačica i otkrila kada joj se takva situacija poslednji put desila.

- Čula sam se s mojim drugom na video poziv i on me pitao je l' ima nekih frajera. Ja mu okrećem kameru i kažem kako ima jedan ispred mene, a stvarno lep, kao sa filma, međutim, nakon par minuta ja ga vidim u vodi s dečkom i tu mi se srušio sneško - s osmehom je ispričala Tijana za "Grand News".

 

 

TIJANA MILENTIJEVIĆ PRETRPELA NASILJE OD PARTNERA

Inače, Tijana Milentijević, poznata kao "Žena od sultana" bila je tema broj jedan u medijima, nakon što je otkriveno da je pretrpela nasilje od svog dečka. Ona se nije mnogo oglašavala nakon incideta, samo je poslala saopštenje medijima u kojima je priznala da je doživela nasilje od strane partnera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading