ZAGREVALA VODU NA ŠPORETU, PA SE KUPALA U KORITU! Isplivali NEPOZNATI detalji života Tanje Savić: NIJE IMALA PROZORE NA KUĆE, LEPILA IH NAJLONOM!

Autor:

Zabava

18.10.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić je imala jako teško detinjstvo, o čemu su pričali svojevremeno meštani sela na kojem je odrasla.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Tanja Savić je imala teške periode u životu

Iako je bila velika zvezda, pevačica Tanja Savić, nije mogla oduvek da se pohvali lepim i raskošnim životom. Mnogi je znaju po njenim vanserijskim hitovima, ali i pored vokalnih sposobnosti, u poslednje vreme sve češće je pamtimo i po skandalima, čiji je neretko glavni akter. FINASIJSKI PROBLEMI SU OBELEŽEILI DETINJSTVO TANJE SAVIĆ

Naime, u pevačicinom životu nisu oduvek cvetale ruže, ona je imala jako teške probleme sa finansijama u njenoj ranoj mladosti, čak nije imala ni bojler, a ni prozore u kući, a kako su svojevremeno pričale komšije iz njenog mesta gde je Tanja odrasla, živela je u teškoj nemaštini, ali je na svu sreću uspela da se izvadi iz finansijksih problema.

 - Tanja je predivna devojka i sada je jako uspešna, ali se i ona i te kako namučila u detinjstvu! Njeni u početku nisu imali ni za osnovne stvari, a sa troje dece su se nekako snalazili za hranu – ispričala je Tanjina strina svojevremeno komšijama po selu Radinac, tužnu priču svoje rođake. 

- Tada su radili o kuću, pa još ni prozori nisu bili postavljeni, nego su najlonom bili izolepljeni, a Tanja, njena sestra i brat, mukice, spavali su na toj hladnoći, umelo je i da bude – 10. Ni garderobu nisu imali, nego su sakupljali od drugih rođaka, pa im davali da imaju šta da obuku. Tek kasnije je njen otac počeo da zarađuje. Zaposlio se u dobroj firmi, pa su onda bili dobrostojeći, imali su najviše para u radincu. Završili su kuću, počeli lepo da žive, imali su i neke poslove sa strane i stvarno su se sredili – ispričala je svojevremno strina komšiluku, pisali su mediji svojevremo. SKANDAL ZA SKANDALOM!

Podsetimo, pevačica Tanja Savić je imala aferu sa bosanskim političarem i gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, i od tada njihovo ime ne prestaje da se provlači kroz štampu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

19.10.2021 09:03

Nekada su Romi tako živeli. Više ne žive tako.

Odgovori 14 3