OD VOZAČA KAMIONA DO MILIONA: Ko je i čime se bavi suprug Maje Berović? (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović u drugom je stanju i nosi dečaka, a njenog supruga Alena ne pokazuje u javnosti, te se mnogi pitaju ko je on i kako izgleda.

Republika

Foto: Nemanja Dedoić

Maja Berović trudna

Popularna pevačica Maja Berović čeka prvo dete sa suprugom Alenom Dragosavom, sa kojim je od svoje 17. godine, a kako ga ne prikazuje u javnosti i malo govori o njemu, javnost je od uvek zainteresovana da sazna ko je zapravo Alen i čime se bavi.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Maja Berović i suprug Alen Dragosav

Ko je, Majin suprug, Alen Dragosav?

Maja je poreklom iz Bosne i Hercegovine, a kako je rano počela da peva, ona i Alen su se upoznali kada je ona bila maloletna.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je jednom prilikom Maja.

Život i brak sa Alenom

- Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva.

2016. godine Maja i Alen u se venčali u Grčkoj, u pravoslavnoj crkvi, a kako je tada govorila, za Rodos se odlučila jer joj je jedno od najlepših ostrva i bilo im je važno da se venčaju u pravoslavnoj crkvi.

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Suprug Maje Berović, Alen Dragosav, ima firmu kamiona

Maja nikada nije krila da je za njen uspeh i početak karijere zaslužan upravo Alen, te da je uvek bio uz nju.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - rekla je Maja jednom prilikom.

Jednom prilikom je priznala da i u njenoj i Alenovoj, baš kao i u svakoj drugoj vezi, ima nesuglasica.

- Mi se jako dobro razumemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja. Bilo bi čudno da se u baš svemu slažemo, ali uglavnom uvek pronađemo kompromis i dobro rešenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zameranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvek jednoglasno donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima. Smatram da je dogovor najbolje rešenje za sve.

Čime se bavi Alen?

Majin suprug, Alen, je na početku njihove veze vozio kamione, ali je imao cilj, koji je uspeo da ostvari, te je postigao veliki uspeh. On sada ima sopstveni biznis koji se bavi kamionima, ima svoje i kako se navodi, u njegovoj firmi zaposleno je 83 čoveka, a njegova firma se bavi međunarodnim drumskim prevozom robe. Kako se navodi, prihodi su mu oko 7.447.892 evra.

(Republika/Telegraf)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading