MIRJANA KARANOVIĆ PROREKLA MILANU MARIĆU ŠTA GA ČEKA I TO SE OSTVARILO: Glumica otkrila razlog njenog pojavljivanja u Tomi!

Autor:

Zabava

18.10.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović rekla je Milanu Mariću jednu rečenicu, a onda se to obistinilo!

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Mirjana Karanović

Glumica Mirjana Karanović veoma je priznata na našim prosotrima, a sa godinama životnog, ali i glumačkog, iskustva Mirjana ima i puno anegdota koje vredi čuti.

Naime glumica je jutros gostovala u jednoj emisiji gde je ispričala kako se provela na snimanju serije sa Ljubom Bandovićem.

- Taj Ljuba Bandović uopšte nije tako dobar kao što svi mislite- kazala je s osmehom Mira u jednoj emisiji pa dodala:

Republika

Foto: printscreen

Mirjana Karanović u toku emisije

-  Dok smo snimali seriju u Banjaluci stalno je na snimanje donosio pite, sa sirom, i to u velikim količinama. Branka Katić i ja nismo mogle da odolimo da ne uzmemo parče svaki put kad bi prošle pored tog stola. Govorile smo mu da prestane da ih donosi, a on bi nam kazao: "E, koji ste vi karakteri", i sutradan bi ih opet kupio.

Jednom prilikom, kako je rekla, razgovarala je i sa glumcem Milanom Marićem,a to je bilo u periodu kada još uvek nije bio poznat i priznat glumac.

- Pitao se tada, dok smo radili predstavu, da li će i kada uslediti velike uloge, a ja sam mu rekla: Tebe kada budu primetili, nećeš imati vremena da dišeš. I to se obistinilo. Ne znam ko ga danas ne želi- istakla je poznata glumica, pa dodala:

- U poslednje vreme mnogo radim sa ženama i to mi baš prija. Dobro je to. A i valjda to ide s godinama, muškarci mi više nisu u prvom planu.

Republika

Foto: printscreen

Mirjana Karanović otkrila je nekoliko anegdota

Podelila je sa gledaocima i anegdotu u vezi sa filmom „Toma“.

- Rekla sam Bodi kada sam saznala da ćemo nas dvoje igrati Tomine roditelje da su nas sigurno izabrali zbog te nosine- rekla je Mira i nasmejala sve u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading