IVANA JORDAN NASTUPALA U AMERICI

Autor:

Zabava

14.12.2017

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru Dana srpske kulture u Americi, Ivana Jordan održala je koncerte u Čikagu i Njujorku, zajedno sa Lenom Kovačević.

RepublikaFoto: Promo foto
Ivana Jordan i Lena Kovačević

Pored njenih autorskih pesama, i izvođenje izvornih pesama uz pratnju američkih jazz muzičara je izazvalo sjajne reakcije.

- Veoma je potrebno našoj publici u rasejanju predstaviti kulturne sadrzaje iz Srbije i nesto drugačije od onoga sto uglavnom ovde imaju prilike da čuju od naših izvođača. Ovo je bilo izuzetno - čule su se izjave prisutnih. 

RepublikaFoto: Promo foto
Ivana Jordan "oduvala" Ameriku

Kakvi su utisci sa turneje po Americi?

- Drago mi je da sam bila deo ove lepe ideje predstavljanja srpske kulture u Americi i nadam se da je to samo početak, jer su reakcije sjajne. Izvorne melodije iz Srbije uz stilizovane, aranžmani još lepše dolaze do izražaja, publika i strana i domaća divno reaguje, pa sam pored svojih autorskih pesama izvela i par naših tradicionalnih.

RepublikaFoto: Promo foto
Božanstveni pogled oduševio pevačicu

Pored zvanicnih poseta i nastupa, da li je bilo vremena za šetnje i izlaske?

- Da, bilo je vremena i za šetnje po Čikagu i Njujorku. Fascinantno je uživati na 96. spratu i na dlanu gledati čitav Čikago. Nije izostao ni noćni provod. Sjajan je klub Selest, koji se prostire na tri sprata. Zahvaljujući dragim drugarima iz Srbije koji žive u Čikagu, imali smo prilike da osetimo svetlosti noći Čikaga.

U Njujorku mi je ostavio utisak divan doručak u lobiju hotela Mercer, mesta u Sohou gde dolaze znameniti umetnici popit Al Paćina, Džulije Roberts ili Bijonse, koja je ovde do skora imala i studio sa Džej Zijem.

RepublikaFoto: Promo foto
Ivana Jordan odala utiske iz Amerike

Da li je istina da ste izgubili omiljeni sako na ovom putu? 

- Da, nažalost izgubila sam omiljeni sako u kojem sam i nastupala u Čikagu. Nekome se od Amerikanki u klubu mnogo dopao, očigledno. Ali, nije to važno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading