ĆERKA VOJE BRAJOVIĆA ISKRITIKOVALA FILM TOMA: Trebalo je da bude o Peri Periću!

Autor:

Zabava

18.10.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Toma" Dragana Bjelogrlića videlo je već preko 700.000 ljudi, a Iskra Brajović sada je rešila da da svoj komentar!

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, printscreen

Iskra Brajović, Voja Brajović

Ćerka Voje Brajovića, Iskra Brajović, prokomentarisala je film "Toma", te je objasnila da da je film bio posvećen nekom anonimnom čoveku niko ne bi imao šta loše da kaže.

- Film je trebalo da bude o kafanskom pevaču Peri Periću, tj imaginarnom liku iz tog vremena, i da se napiše "posvećeno Tomi Z" - kako prenosi "Telegraf" glumica je ovo napisala na svom Fejsbuku, pa dodala:

MNOGI NISU PRIMETILI JOŠ JEDNU GREŠKU U "TOMI": Nakon pesme Lepe Lukić, otkriveno i OVO! (FOTO)

BJELOGRLIĆ PLAŠI NAROD ZBOG "ŠAČICE PARA"! Istok Pavlović tvrdi da niko neće odgovarati jer je gledao piratsku verziju "Tome"!

RADMILO ARMENULIĆ OTVORIO DUŠU O POGIBIJI SUPRUGE SILVANE: Bila je srećna žena, na dan smrti udarila je glavom o šiljak!

 

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, printscreen

Iskra Brajović progovorila je o filmu Toma

- Ovako je početna koncepcija loša, jer ako biografski film nosi čovek koji u senzibilitetu nema ništa ni nalik čoveku kog igra, (ne sporim talenat Milana Marića, ali ni mi glumci ne možemo svi igrati sve) i koji za plot nema uporište u realnom, (izmišljene romanse, izmišljene posvete, izmišljeni likovi menadžera i koga sve ne) onda ne bi smeo da se zove po istinitom čoveku koga mnogi još živo pamte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mihajlo

18.10.2021 14:51

E svaka ti čast devojko. I ja sam odgledao film i teško se razočarao. Grešaka preko svake mere. Primer kad Silvana kaže da je nadimak dobila po Silvani Manjani (Ana) umesto po Silvani Mangano. Lepa prikazana kao pijandura i neopevana primitivka. Tozovac loš, Zoran Radmilović kreatura, Cune nebitan itd. Možda će serija povezati neke konce. Iskreno se nadam, jer je teško strpati toliku količinu istorijskih ličnosti i tolike godine u kojima se radnja dešava u 2 sata. Dakle film je promašaj i nadajmo se barem dobroj seriji.

Odgovori 17 7
Jina

18.10.2021 21:15

Dok svi hvale Milana Marica i njegovu glumu, ja ipak mislim da on možda jeste dobro odglumio Tomu, al tu nežnocu i senzibilitet koji je Toma imao, baš i nije uspeo da dočara. Al razumem da glumca sa takvim senzibilitet režiser nebi mogao ni naći danas, jer nemogu ovi mladji glumci ni da se približe onim od pre. Daleko su jednu svetlosnu godinu, od naših starih glumaca.

Odgovori 11 4