DARA BUBAMARA NIJE MOGLA DA TRPI TONIJA: Stalno je ljubomorisao i pokušavao da je KONTROLIŠE!

Autor:

Zabava

18.10.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara dugo je bila u vezi sa Tonijem, ali ovu stvar više nije mogla da trpi!

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara dugoo je bila u vezi sa Markom Đukovićem Tonijem, koji je dve decenije mlađi od nje. Međutim, javnost je šokirala vest da je sada u ljubavi sa dečkom, koji je takođe mlađi od nje, a koji je zbog nje iznajmio stan u zgradi u kojoj živi Novak Đoković.

Mnogi su se pitali šta se desilo sa Tonijem, a sada je izvor blizak pevačici otkrio sve, prenosi "Kurir".

- Mnogo joj je ljubomorisao i zbog toga su se često svađali. Sve mi je smetalo, i kako se oblači i kakve slike objavljuje na Instagramu. I ko je zove dok je s njim. Dara nije mogla više da trpi ljubomoru i to što je Toni pokušavao da je kontroliše, pa je zato odlučila da je bolje da se rastanu- rekao je izvor blizak pevačici i dodao da "Dara nije mnogo patila posle raskida":

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dara Bubamara raskinula sa Tonijem

- Baš nekako u to vreme, dok se svađala sa Tonijem, upoznala je svog sadašnjeg dečka. Odmah joj se svideo i razmenili su brojeve telefona. Počeli su sve češće da se čuju i dopisuju i onda su se videli kod njega u Monte Karlu. I njemu se Dara baš dopada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading