KRIJE MUŽA KO ZMIJA NOGE! Svi se pitaju ko je MISTERIOZNI izabranik voditeljke Minje Miletić!

Autor:

Zabava

17.10.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Minje Miletić potpuna je nepoznanica za javnost, a voditeljka ima dobar razlog zašto je to tako.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Minja Miletić krije supruga od javnosti

Voditeljka Minja Miletić pre više od godinu dana ostvarila se u ulozi majke. Ova najradosnija životna uloga donela joj je istinsku sreću, a njena ćerkica Anika raste iz dana u dan, ipak javnost je ostala uskraćena informacije, ko je njen izabranik. Kada je u pitanju voditeljkin partner, javnost je potpuno neupućena.

Muž Minje Miletić i dalje je misterija

Ko je muž Minje Miletić, pitanje je na koje niko osim njenih najbližih nema odgovor, a voditeljka striktno želi da to tako i ostane, a kako je više puta isticala, postoji razllika između privatnog i javnog života, a njen partner je deo njene time, te stoga voditeljka, nema želju da ovu informaciju obavijenu velom tajne razotkrije široj publici.

Foto: printscreen/N1

Minja Miletić je poznata voditeljka

Voditeljka je postala poznata zahvaljujući

Podsetimo, voditeljka je postala poznata zahvaljujući emisiji jutarnjeg program “Novi dan” na Televiziji N1, na kojoj je pokazala da nema problem da sagovornicima, a posebno političarima postavi škakljiva pitanja, i time je dokazala da pamet i lepota, u nekim situacijama mogu ići zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading