LUNA POSLE TOLIKO GODINA PRIZNALA ZAŠTO SE NE DRUŽI SA ANASTASIJOM RAŽNATOVIĆ! Ovo je cela ISTINA zbog čega su kume zaratile na KRV I NOŽ!

Autor:

Zabava

17.10.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je konačno otvorila dušu o njenom odnosu sa Anastasijom Ražnatović, te je tom prilikom otkrila do sada ne poznate detalje javnosti.

Republika

Foto: printscreen

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović nekada su bile drugarice, pa čak i kume, a onda su se naglo razišle, ta vest je kao bomba odjeknula u medijima, a ona su se potom pojavile raznorazne tvrdnje, ko je krivac za raspad njihovog prijateljstva.

Kao razlog njihove svađe jedno vreme se navodilo i to da se Luna, navodno, nabacivala Anastasijinom dečku, a Đoganijeva je sada do detalja ispričala šta je razlog prekida prijateljstva, ali nije krila da joj je sve to teško palo:

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene. Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna u emisiji "Sceniranje".

Foto: RTV PINK printscreen

Luna Đogani ne krije da joj je žao zbog prekida prijateljstva

Podsetimo, Anastasija je jednom prilikom komentarisala njenu bivšu prijateljicu, i tada je istakla da bez obzira na sve i dalje gaji emocije prema njoj:

- Prema Luni nemam nikakvo loše osećanje. Zapravo, ja mislim da je ona dobar čovek. Mi smo se razišle i odmah da razrešim to, nije bilo ni zbog kakvog muškarca. Niti je ona muvala mog dečka, niti je ikada pogledala nekog ko se meni dopadao. Čini mi se da ne može da se opere od toga, a to nije u redu - izjavila je Anastasija svojevremo za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading