KIJA KOCKAR ĆE PASTI U NESVEST! Luna Đogani bivšoj SUPARNICI poručila samo JEDNO, svi ostali u šoku!

Autor: Republika

Zabava

17.10.2021

21:30

Pobednicu Zadruge Kiju Kockar, pevač Sloba Radanović javno je prevario u popularnom rijalitiju, a sada je Luna ponovo progovorila o tom nemilom događaju.

youtube.com/Zadruga Official

Luna progovorila o odnosu sa Kijom

Pobednicu Zadruge Kiju Kockar, suprug Sloba Radanović je prevario sa milionskim auditorijumom, a saučesnik u ovom ljubavnom trouglu, bila je Luna Đogani. Nakon toga usledio je i razvod, a Sloba i Luna su život nastavili sa drugim osobama.

Netrpeljivost između Lune i Kije, je bila očigledna,a one nikad nisu krile da su ljute suparnice. Tada je javnost bila podeljena na dve strane, ali po svemu sudeći, deblji kraj je izvukla Luna, koju su mnogi tada osudili.

Luna je danas daleko iza rijalitija, u srećnom braku sa Markom Miljkovićem, ali je objasnila kako sada gleda na bivšu suparnicu.

Kija Kockar po meni ima ispravne stavove. Nemam lošu energiju ka njoj. Želim joj sve najbolje, da se ostvari kao žena i majka. Kao neko ko je postao i žena i majka, to je nešto najlepše što joj želim od srca - poručila je Luna u Sceniranju na Kurir televiziji.

Luna se potom osvrnula i na to kako je gledala na njenu suparnicu, tokom rijalitija, te je otkrila da joj svega jako žao:

youtube.com/Zadruga Official

Luna i Sloba u rijalitiju

- Bilo mi je žao. Pričala sam i sa njom, bilo je neprijatno. Vidi se na snimcima iz rijalitija da sam u razgovoru sa njom spuštala glavu. Sigurna sam da je Slobu jako volela i verovala u to. Nadam se da će da se izvuče i da nađe nekoga ko je zaslužuje i koga ona zaslužuje - rekla je Luna.

JAVNA PREVARA PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM

Podsetimo, Slobodan je često izjavljivao da je u braku bio nesrećan, i da se zbog toga zaljubio u Lunu, a Kija je celu tu javnu prevaru pametno iskoristila, te je iz tog razloga ušla u rijaliti i na kraju odnela pobedu, a ostatak ljubavnog trougla osudu od javnosti.

Komentari (4)

Loading
Vlada

17.10.2021 22:23

Luna Đon rasturila Kiji brak. Vreme je da neko rasturi Luni brak.

Tanja

18.10.2021 01:17

@Vlada - Nije mi jasno zasto je Luna toliko osudjena jer je bila sa ozenjenim Slobom, a Ficko nista iako je opstio sa udatom Kijom na wc solji

Aleks

18.10.2021 14:20

IZAZOV: Rasturiti Lunin brak. Može li neka da bude toliko sposobna?

KPCTA

18.10.2021 18:06

Изазов: Да ли постоји жена која може да растури Лунин брак, макар на неколико месеци?