PRE FILIPA ŽIVOJINOVIĆA LJUBILA JE OVOG POPULARNOG PEVAČA! Evo ko je uspeo da SMUVA Aleksandru Prijović na POČETKU karijere! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović u skladnom je braku sa Filipom Živojinovićem, ali malo ko zna da je u prošlosti ljubila poznatog preljubnika Amara Gileta.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra i Filip već neko vreme uživaju u ljubavi

Aleksandra Prijović u skladnom je braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Njih dvoje žive pravu bajku, ali daleko od očiju javnosti, ali bez obzira na njihv skladni brak, o pevačicinom životu pre njega mnogo se spekuliše.

Bivši dečko Aleksandre Prijović je popularni pevač

Poznato je da se Prijovićka zabavljala sa kolegom Ljubom Perućicom pune dve godine, ali mnogi nisu znali i da je pevačica uživals u romansi sa poznatim bosanskim pevačem Amar Gile Jašarshapić, on je čak jednom prilikom, davajući izjavu u medijima, otkrio da se sa svojom bivšom ljubavlju ne čuje, te da je odavno njihova priča dobila završni epilog:

Foto: Privatna arhiva

Amar Gile i Nataša Radan

- Nije mi Aleksandra čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u „Grandovim“ emisija, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi - rekao je pevač za medije svojevremeno.

Amar Gile varao ženu sa rijaliti sa učesnicom

Osim što je poznat kao bivši dečko Aleksandre Prijović, njegovo ime se poslednjih meseci posebno spominje u medijima. Dugo se spekulisalo o odnosu rijaliti učesnice Nataše Radan i pevača Amara Gileta Jašarspahića, pa i u Beloj kući "Zadruge", gde je ona uglavnom sve negirala o njihovoj vezi, da bi nakon njegove skandalozne izjave u medijima, da je njega poznata starleta uhodila, Nataša konačno obelodanila sve detalje njihove veze, te totalno raskrinkala Gileta, koji i dalje na sve načine trudi da opovrgne celu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading