HELENA POKAZALA SKUPOCENI POKLON! Topalkova ćerka tražila od supruga jednu stvar, a on je iznenadio OVIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena uživa u ljubavi sa njenim suprugom, a nije tajna da se on na sve načine trudi da usreći Topalkovu ćerku.

Republika

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Helena Topalović je šokirala javnost iznenadnom udajom

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović nedavno se udala u tajnosti za 10 godina starijeg izabranika Dragana Aleksića, inače bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević. Ta vest je kao bomba odjeknula, a javnost je bila i više nego šokirana, s obzirom da je Helena odlučila sve da drži pod velom tajne.

Primetno je da Helena upotpunosti uživa u skladnom braku sa svojim izabranikom, a sudeći po fotkama, koje je Helena postavila na "Instagram- u", možemo primetiti da je suprug usrećuje, i udovoljava na sve načine.

Foto: printscreen

Helena dobila skupoceni poklon od supruga

Helena se na svom Instagram profilu pohvalila novim ogromnim televizorom u kući, a pre toga mužu je saopštila da bi bilo lepo da imaju projektor. - A samo sam rekla da bi bilo lepo da imamo projektor - napisala je Helena uz fotografiju na kojoj je ispred ogromnog televizora, leđima okrenuta ka kameri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading