UDALA SE TRANSRODNA PEVAČICA! Elektra Elit zablistala u belom, a mladoženja je OVAJ poznati sportista! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit je odlučila da stane na ludi kamen, a fotke sa njenog venčanja su totalno oduševile javnost.

Republika

Foto: instagram.com, Igor Živković

Elektra Elit se udala

Transrodna pevačica Elektra Elite oduvek je privlačila pažnju javnosti,a svi su uvek sa iščekivanjem, očekivali njen sledeći pote. Juče se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića, čime je totalno iznenadila javnost, jer se kao "grom iz vredna neba", odlučila na ovaj potez. Sada su isplivale konačno i slike sa ovog velikog veselja, na kojim možemo primetiti, da je mlada upotpunosti zablistala.

 

Pevačica je pre tri dana iz Ciriha doputovala u Sarajevo, gde je odsela sa prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru. Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Elektru uz njen najvažniji trenutak i životni preokret, a mi ne sumnjamo da je bila gala proslava u pitanju.

Podsetimo, Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje dece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pevačica je dobila apsolutnu podršku svoje porodice, a bivša supruga joj je najbolja priteljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

13.11.2021 09:28

Jos samo da zatrudni i Bog da ih vidi ...