NEVEROVATNA SLIČNOST! Tanja Savić KONAČNO pokazala SESTRU, a OVAJ detalj je svima zapao za OKO! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Tanje Savić potpuno je nepoznata domaćoj javnosti, te se u istoj gotovo nikada ne pojavljuje, a sada ju je Tanja konačno pokazala.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Tanja Savić oduvek je krila porodicu od javnosti

Pevačica Tanja Savić već dugi period prolazi kroz dramu sa svojim i dalje zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem, ceo taj haos je bio propaćen medijski, a pevačica se svim silama trudila da zaštiti porodicu od svega.

 

 

Ono što je ukralo pažnju njenim mnogobrojnim pratiocima, jeste fotka, koju je Tanja, podelila na društvenim mrežama. Naime, Tanja je pozirala sa svojom rođenom sestrom, koju javnost, nikad nije imala prilike da vidi, a ono što su mnogi primetili, jeste činjenica da mnogo liče, ali i da Tanjinu najveću podršku, krasi prirodna lepota.

Foto: printscreen

Tanja Savić i njena sestra

Tanja Savić imala vezu sa bosanskim političarem

U jeku skandal ovih dana našla se pevačica Tanja Savić,kada je voditeljka Jovana Jeremić otkrila, da je pevačica imala aferu sa bosanskim političarem i gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem. Mediji su saznali  da je u pitanju Draško, a pevačica se potom oglasila, ali nije ni potvrdila, a ni demantovala navode, čime je još dodatno podgrejala sumnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading