JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA ODEĆOM U JUTARNJEM PROGRAMU: Voditeljka spremna da spasi svet?! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić jutros je još jednom uspela da šokira naciju!

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić voli skandale, barem kada je reč o poslu, te prilično često postaje centralna tema medija i društvenih mreža. Ipak, njeno ponašanje i njene reči nisu jedino što privlači pažnju, već i njen izgled.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić u uskom zelenom kombinezonu

Naime, voditeljka je na društvenoj mreži instagram profilu najavila da će svakog jutra predstavljati novu frizuru, te je njena punđa danas bila sasvim očekivana, ali kako nije pomenula odeću, danas je mnogle lako razbudila.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić izgleda kao da je spremna da spasi svet

Naime, lepa voditeljka jutros se pojavila u drečavo-zelenom spandeks odelu, pokrivena od glave do pete, pa je čak imala i rukavice u istoj boji, tako da je izgledala kao da se sprema da snimi CGI scenu u nekom blokbasteru, spremna da spasi svet od nekog meteora ili dinosaurusa. Usko zeleno odelo savršeno je istaklo njenu liniju bez trunke viška, a voditeljka je, uprkos prvom šoku, zaista izgledala odlično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Šole

17.10.2021 07:52

Šizofrenija je bolest, treba je lečiti... Mada kada bolje razmislim na kojoj TV radi 🤔

Odgovori 13 2
Darko

17.10.2021 08:02

Vece budale nema ni na jednoj tv u Srbiji zaboravih ima jedna mnogo veca Zeljko Mitrovic pa su umuslili ako imaju najvecu gledanost da je zbog kvaliteta programa ha ha to je zato jer narod gleda i ruga vam se zbijajuci viceve o plnku.

Odgovori 15 4
Teča

17.10.2021 11:08

Ovako izgleda moj šlajm, treći dan posle upale frontalnih sinusa. 4ti dan je za nijansu tamniji. Podseća me na jutarnji ispljuvak u lavabou. Garant su je Vanzemaljci vratili posle neuspele abdukcije, pa nije imala vremena da presvuče intergalaktičku putnu uniformu

Jovica

17.10.2021 14:53

Lujka.