JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA ODEĆOM U JUTARNJEM PROGRAMU: Voditeljka spremna da spasi svet?! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

17.10.2021

08:52

Jovana Jeremić jutros je još jednom uspela da šokira naciju!

printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić voli skandale, barem kada je reč o poslu, te prilično često postaje centralna tema medija i društvenih mreža. Ipak, njeno ponašanje i njene reči nisu jedino što privlači pažnju, već i njen izgled.

printscreen

Jovana Jeremić u uskom zelenom kombinezonu

Naime, voditeljka je na društvenoj mreži instagram profilu najavila da će svakog jutra predstavljati novu frizuru, te je njena punđa danas bila sasvim očekivana, ali kako nije pomenula odeću, danas je mnogle lako razbudila.

printscreen

Jovana Jeremić izgleda kao da je spremna da spasi svet

Naime, lepa voditeljka jutros se pojavila u drečavo-zelenom spandeks odelu, pokrivena od glave do pete, pa je čak imala i rukavice u istoj boji, tako da je izgledala kao da se sprema da snimi CGI scenu u nekom blokbasteru, spremna da spasi svet od nekog meteora ili dinosaurusa. Usko zeleno odelo savršeno je istaklo njenu liniju bez trunke viška, a voditeljka je, uprkos prvom šoku, zaista izgledala odlično.

Komentari (4)

Loading
Šole

17.10.2021 09:52

Šizofrenija je bolest, treba je lečiti... Mada kada bolje razmislim na kojoj TV radi 🤔

Darko

17.10.2021 10:02

Vece budale nema ni na jednoj tv u Srbiji zaboravih ima jedna mnogo veca Zeljko Mitrovic pa su umuslili ako imaju najvecu gledanost da je zbog kvaliteta programa ha ha to je zato jer narod gleda i ruga vam se zbijajuci viceve o plnku.

Teča

17.10.2021 13:08

Ovako izgleda moj šlajm, treći dan posle upale frontalnih sinusa. 4ti dan je za nijansu tamniji. Podseća me na jutarnji ispljuvak u lavabou. Garant su je Vanzemaljci vratili posle neuspele abdukcije, pa nije imala vremena da presvuče intergalaktičku putnu uniformu