SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTKRILA ŠTA TRAŽI OD MUŠKARCA! Progovorila o muško-ženskim odnosima pa priznala: NIKADA ME TAKVI NISU PRIVLAČILI!

Autor:

Zabava

16.10.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić bila je gost emisije ''Magazin In'' u kojoj je govorila o muško ženskim odnosima i vrednostima koje se godinama gube.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Snežana Đurišić o muškarcima

Pevačica Snežana Đurišić danas je bila gost emisije ''Magazin In'' u kojoj je govorila o muškarcima i njihovim osobinama koje se kako kaže  godinama gube.

- Mogu da kažem iz ličnog aspekta, ono što je činjenica, to je da su devojke, onako, kao muškarci, a muškarci mirni, sede, nigde ih nema... Zamena teza, zamena uloga, to je definitivno. Često čujem: "Idemo tamo, ima nekih frajera, pa ćemo nekoga uhvatiti", one planiraju uveliko. Radeći svoj posao svakodnevno to viđam, slušam, i negde mi je žao - priča Snežana, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/magazin i

Snežana Đurišić o muško ženskim odnosima

- Ja sam onovremenska kada su se muškarci udvarali, kada su jurili i trčali za ženama, mislim da i dalje to ima nekog smisla. Ako je žena jača, nema tu šta, mene takvi muškarci nikada nisu privlačili - zaključuje pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading