PRELOMILI! PODIŽU VEZU NA VEĆI NIVO! Isplivali NAJNOVIJI detalji veze Cece i Bogdana! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović uživa u ljubavi sa mladim Bogdanom, pa je tako njihova veza prešla na viši nivo, što govori činjenica da Srpska majka Bogdana polako upoznaje sa celom familijom.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca i Bogdan se ne odvajaju

Kao bomba u javnosti je 13. januara ove godine odjeknula vest da najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima dečka, uspešnog beogradskog ugostitelja Bogdana Srejovića.

Danima kasnije mediji su iznosili brojne poznate i nepoznate detalje iz života tridesetosmogodišnjeg momka, te je munjevitom brzinom ceo Balkan saznao sve o Cecinom dečku. Zaljubljene golupčiće, koje su mnogi proglasili parom godine iako je godina tek počela, paparaci su pratili u stopu, a sada su se oni odlučili na neočekivan korak.

Foto: printscreen

Ceca uživa sa Boganom i unukom

Naime,folk diva je na svom instagram profilu podelila video sa svojim sestrićima i dečkom Bogdanom. Nema sumnje da pevačica uživa u ljubavi sa mladim Bogdanom i da je njihova veza prešla na viši nivo, što govori činjenica da je Srpska majka upoznala Bogdana sa skoro celom svojom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zrenjaninac

17.10.2021 17:56

Ceca i deca.