SNAJKA ODRŽALA BUKVICU ĐANIJU! Pevač popio DOBRO RIBANJE, nije znao šta ga je SNAŠLO!

Autor:

Zabava

16.10.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani je izneo skandaloznu izjavu, koju su mnogi protumačili, da on huška sinove da varaju svoje devojke, ali osim javnosti, takođe je i snajka, bila šokirana ovim njegovim ponašanjem.

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani sa sinovima na proslavima

Folker Radiša Trajković Đani ne krije koliko je vezan za svoju porodicu, te često govori o svojoj deci i unuku. Poznato je da ovaj popularni pevač, često ume da se nađe i u epicentru skandala, a jedan od njih je bio od letos, kada je Đani na proslavi razmenjivao vatrene poljubce sa nekom crnkom, ali Slađa je odlučila, ipak svom dugogodišnjem bračnom saputniku da oprosti.

Foto: instagram.com

Đani i misteriozna crnka

Nakon, toga Đani je i dalje nastavio po starom, te izneo skandaloznu izjavu, koju su mnogi protumačili, da on huška sinove da varaju svoje devojke, ali osim javnosti, takođe je i snajka, bila šokirana ovim njegovim ponašanjem, te po tvrdnjama u medijima, oštro zamerila budućem tastu to.

- Nina se jako naljutila na Đanija, održala mu je bukvicu kako je njegov život njegova stvar, ali da ako želi sreću svom sinu, ne treba da priča takve stvari. To je doživela kao nepoštovanje nje, koja je pre svega tom čoveku podarila unuče, a njegovom sinu dete. Zna ona da je Đani neozbiljan i da ume svašta da laprda, ali ovo je baš povredilo. Slađa pokušava da pegla stvari, govori joj da mu to ne uzme za zlo jer zna koliko je Đani voli i koliko je srećan što se ona i njegov sin Miloš lepo slažu – kaže za Svet izvor blizak porodici Trajković.

 - Slađa i ja smo se mladi uzeli, bolje i oni da se ožene mladi, nego da lutaju po ulici. Maksimalno su posvetili pažnju ženama i super su, uozbiljili su se. A savete im dajem kada varaju žene, ovako nikako – rekao je Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading